For best experience please turn on javascript and use a modern browser!

Wat is je online niche en hoe claim je dit? Hoe creëer je zinvolle interacties met je publiek? Hoe zet je social media in voor innovatieve wetenschapscommunicatie? Deze praktische workshop helpt gebruikers van sociale media om op een meer effectieve en efficiënte manier over hun onderzoek te communiceren.

Detail Summary
Date 23 May 2019
Time 08:30 - 10:30
Breakfast workshop

Tijdens de training zullen verschillende sociale mediaplatforms (bijv. Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn) worden besproken. Je leert hoe je je publiek kunt bereiken en je doelen kunt bereiken met behulp van deze platforms. Bovendien oefen je op het schrijven van aansprekende berichten en krijg je tips en trucs voor het gebruik van foto's en video's om de aandacht in een feed te krijgen.

Trainer

Maartje Groenen is redacteur nieuwe media op de wetenschapsredactie van de NTR. Ze werkt als sociale media trainer voor Science ON AIR en is medeoprichter van het bedrijf Redactie360.

Datum en locatie

Datum: donderdag 23 mei 2019 van 8.30 tot 10.30 (ontbijt wordt geserveerd)
Locatie: Kohnstammhuis (KSH), Wibautstraat 2-4, Amsterdam. Kamer: 06A11, 
routebeschrijving.

Voor wie?

De workshop staat alleen open voor onderzoekers van Amsterdam UMC, HvA, UvA, VU. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline Kleine Staarman, PR Manager, at 020 – 59 86 916 of c.kleinestaarman@ixa.nl.